Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z ogórka, awokado, grejpfruta i łososia wygląda doskonale, jest orzeźwiająca, szybka w przygotowaniu (mniej niż 10 minut) i ma smak lata. Szczególnie w gorące, letnie dni połączenie orzeźwiającego, i owocowego smaku jest idealne i cieszy nie tylko oko. Sałatkę zdobią na wierzchu kawałki oskubanego wędzonego łososia i prażone orzeszki piniowe.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1065
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3242
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 695
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1065
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 375
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3242
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 695
Składniki
Za pomoca obieraczki do warzyw pokroic ogórka wzdluz na szerokie paski. Awokado pokroic w kostke i dymke w waskie pierscienie.
Filetowac rózowego grejpfruta, zachowujac sok na dressing. Przygotowane skladniki odstawic.
Przygotowac dressing laczac i mieszajac wszystkie skladniki (najlepiej w sloiku)
Wymieszac ogórki i pokrojone w kostke awokado z dressingiem i rozlozyc na dwóch talerzach. Lososia porwac na kawalki i ulozyc na wierzchu razem z filetami z grejpfruta, posypac prazonymi orzeszkami piniowymi i dymka.