Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3174
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 965
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 798
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 213
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3174
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 965
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 798
Składniki
Wykonanie: Płatki zalać wodą, posolić, dodać 2 łyżki masła i ugotować (można to zrobić dzień wcześniej). Cebulę drobno posiekać usmażyć na maśle, wymieszać z twarogiem, jajkiem, płatkami, przyprawami do smaku i natką pietruszki. Formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Podawać z dowolnym sosem lub kwaśną śmietaną.