Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9559
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6640
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9559
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3145
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6640
Składniki
Wykonanie: Płatki zalać wodą, posolić, dodać 2 łyżki masła i ugotować (można to zrobić dzień wcześniej). Cebulę drobno posiekać usmażyć na maśle, wymieszać z twarogiem, jajkiem, płatkami, przyprawami do smaku i natką pietruszki. Formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Podawać z dowolnym sosem lub kwaśną śmietaną.