Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna przekąska.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Wykonanie: Płatki zalać wodą, posolić, dodać 2 łyżki masła i ugotować (można to zrobić dzień wcześniej). Cebulę drobno posiekać usmażyć na maśle, wymieszać z twarogiem, jajkiem, płatkami, przyprawami do smaku i natką pietruszki. Formować małe kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. Podawać z dowolnym sosem lub kwaśną śmietaną.