Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurcze nać to sałatka o zdecydowanych a zarazem idealnie pasujących do siebie smakach. Na wszelakich spotkaniach czy przyjęciach w większym gronie efekt wow gwarantowany.
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28696
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 626
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4395
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28696
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 626
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4395
Składniki
Pierś kurczaka oczyszczamy i kroimy w kosteczkę (1x1 cm) i marynujemy w oleju z przyprawą kebab-gyros. Po ok godzinie smażymy na lekko rumiano i studzimy.
Seler naciowy kroimy w cienkie talarki, ananasa w małe kawałki a szczypiorek szatkujemy. Wszystkie te składniki łącznie z żurawiną, majonezem i jogurtem łączymy ze sobą i mieszamy doprawiając lekko solą i pieprzem.