Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurcze nać to sałatka o zdecydowanych a zarazem idealnie pasujących do siebie smakach. Na wszelakich spotkaniach czy przyjęciach w większym gronie efekt wow gwarantowany.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 175
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Pierś kurczaka oczyszczamy i kroimy w kosteczkę (1x1 cm) i marynujemy w oleju z przyprawą kebab-gyros. Po ok godzinie smażymy na lekko rumiano i studzimy.
Seler naciowy kroimy w cienkie talarki, ananasa w małe kawałki a szczypiorek szatkujemy. Wszystkie te składniki łącznie z żurawiną, majonezem i jogurtem łączymy ze sobą i mieszamy doprawiając lekko solą i pieprzem.