Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kunszt do kameralnej ciszy dla czworga
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 65
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 65
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 32
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 800
Składniki
Witaj moja droga. Gotowa ? Zacznijmy! Umyj dłonie i włóż do miksera wszystkie owoce razem z warzywami. Dokładnie zmiksuj na jednolitą konsystencję. Do większego półmiska wlej wszystko z miksera. Dodaj wszystkie przeze mnie zioła vel. przyprawy. Ser drobno posiekany, lub dowolnie w małej kostce i także dodaj do półmiska. Mięso pokrój w kostkę średnicy ok. 3 cm. I obsmażaj na dobrze rozgrzanej patelni ok. 7 minut, cały czas mieszając drewnianą łyżką. Wszystko co przygotowałaś dokładnie z wszystkim co tu wymieniłem wymieszaj i podaj na stół. Smacznego i wróć tu za moment, okay ?