Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna to idealny czas na lekkie i zdrowe, chociaż wciąż sycące sałatki. Połączenie zieleniny z chrupiącymi składnikami sprawia, że sałatka z rukolą i gruszką jest po prostu obłędnie pyszna. Wypróbuj przepis, bo zdecydowanie warto!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
Na początku opłucz rukolę, a następnie dokładnie ją osusz. Ułóż na talerzu równą warstwę zieleniny.
Gruszki umyj. Umyte i obrane owoce oraz ser pokrój w kostkę. Połóż na rukoli.
Na suchej patelni podpraż orzechy. Jeszcze nie wykładaj ich na talerz!
Przygotuj sos - połącz wszystkie składniki ze sobą i dokładnie wymieszaj. Polej sałatkę.
Na wierzch wyłóż prażone orzechy. Posyp odrobiną sezamu do smaku. Sałatka z rukolą i gruszkami gotowa!