Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla osób, które liczą kalorie. Kolorowa, smaczna, szybka w przygotowaniu. Polecam.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30865
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3613
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3702
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30865
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3613
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3702
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1112
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i pokroić na połówki. Ogórek umyć i pokroić na półplasterki. Paprykę również umyć i pokroić w paski. Na dnie płaskiego naczynia poukładać drobno pokrojoną kapustę pekińską. Na niej dekoracyjnie poukładać jajka, paski papryki i półplasterki ogórka. Całość polać sosem, którego składniki należy zmiksować w blenderze. Na każde jajko dać szczyptę rzeżuchy.