Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla osób, które liczą kalorie. Kolorowa, smaczna, szybka w przygotowaniu. Polecam.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6402
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114731
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6402
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114731
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Obrać ze skorupek i pokroić na połówki. Ogórek umyć i pokroić na półplasterki. Paprykę również umyć i pokroić w paski. Na dnie płaskiego naczynia poukładać drobno pokrojoną kapustę pekińską. Na niej dekoracyjnie poukładać jajka, paski papryki i półplasterki ogórka. Całość polać sosem, którego składniki należy zmiksować w blenderze. Na każde jajko dać szczyptę rzeżuchy.