Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortellini z nadzieniem pieczarkowym, ogórek, kukurydza oraz mnóstwo aromatycznego koperku i pieprzu cytrynowego. Dodatkowo kawałki ugotowanego wcześniej kurczaka. Możecie być spokojni bo w sałatce smakuje on na prawdę bardzo dobrze. Taką sałatkę możecie podać na przyjęciu, zabrać ze sobą do pracy jako lunch czy przygotować po prostu na kolację.
Mężczyźni uwielbiają golonkę, więc gości ona u nas w domu od czasu do czasu...
Odsłon: 27146
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 6067
Mężczyźni uwielbiają golonkę, więc gości ona u nas w domu od czasu do czasu...
Odsłon: 27146
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 6067
Składniki
Pierożki gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu i studzimy. Pierś kurczaka nacieramy czosnkiem oraz odrobina soli i gotujemy na parze przez około 25 minut by nie była surowa, następnie studzimy ją i kroimy w kostkę.
Do dużej miski wsypujemy koperek, kukurydzę, pokrojonego ogórka, tortellini i kurczaka. Dodajemy jogurt grecki, sól, pieprz cytrynowy i wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na około 15 minut by składniki się przegryzły.