Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tortellini z nadzieniem pieczarkowym, ogórek, kukurydza oraz mnóstwo aromatycznego koperku i pieprzu cytrynowego. Dodatkowo kawałki ugotowanego wcześniej kurczaka. Możecie być spokojni bo w sałatce smakuje on na prawdę bardzo dobrze. Taką sałatkę możecie podać na przyjęciu, zabrać ze sobą do pracy jako lunch czy przygotować po prostu na kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Pierożki gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu i studzimy. Pierś kurczaka nacieramy czosnkiem oraz odrobina soli i gotujemy na parze przez około 25 minut by nie była surowa, następnie studzimy ją i kroimy w kostkę.
Do dużej miski wsypujemy koperek, kukurydzę, pokrojonego ogórka, tortellini i kurczaka. Dodajemy jogurt grecki, sól, pieprz cytrynowy i wszystko dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na około 15 minut by składniki się przegryzły.