Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na styl włoski, można jeść na drugie śniadanie lub kolację.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113064
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 447
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 789
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Tortellini ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Brokuł rozebrać na różyczki, ugotować, umieścić w salaterce.
Paprykę , pomidor umyć, pokroić w kostkę, dodać. Oliwki pokroić w ćwiartki, dodać.
Doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Jajka ugotować na twardo, obrać , pokroić w ćwiartki umieścić na wierzchu.
Sos przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, polać sałatkę. Szczypiorek ściąć posypać po wierzchu , schłodzić 1 godzinę.