Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rukola plus truskawki równa się pyszna letnia sałatka w sam raz na lekką letnią kolacje
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Rukole myjemy i osuszamy, truskawki myjemy a następnie usuwamy szypułki.
Pierw układamy rukole, następnie truskawki przekrojone na cztery części, wszystko to posypujemy prażonymi płatkami owsianymi i polewamy jogurtem. Smacznego :)