Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i chrupiąca surówka idealna do obiadu i młodych ziemniaków jak również do dań mięsnych i grilla .
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 144
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 752
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 144
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 73
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 752
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 369
Składniki
Kapustę, paprykę, cebule, pomidory pokrój w paski, ogórki w pół plasterki, koperek posiekaj. Wszystkie składniki wymieszaj .
Majonez wymieszaj z jogurtem dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, dopraw solą i pieprzem, dodaj do surówki, całość wymieszaj i posyp koperkiem .
Surówkę przed podaniem wstaw do lodówki żeby smaki się połączyły .