Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O tej porze warzywa są najsmaczniejsze!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kapustę i ogórki pokroiłam na jak najcieńsze plasterki na mandolinie. Paprykę i jabłko na wiórka. Pomidora i pora w kosteczkę. Szczypiorek i natkę posiekałam. Doprawiłam octem, cukrem i solą i oliwą. Wymieszałam i zostawiłam do przegryzienia.
:D
Smacznego :)