Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąc straszny, więc pomyślałem, że sałata lodowa trochę mnie orzeźwi. A gdzie! Okładanie też na niewiele się zdało, więc wydumałem, że trza ją jakoś zużyć. Zwykłej śmietany nie było, bo i po co?!? Bo przecież nakupuję tego i owego, a już o "normalnych" rzeczach to zapominam. Ubiłem śmietankę z czosnkiem, ale jak dla mnie to jakoś tak mdłe wyszło...a jak mdłe wychodzi to...TA DAM! Dodaję majonez :P żeby nie było, to nie do wszystkiego ;) ale tutaj to strzał w dziesiątkę. Z koperkiem i ogórkami też pięknie zagrało, więc podzielę się z Wami tym przepisem. Czytajta, kopiujta, drukujta i testujta! Polecam ja Arek Gie
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1536
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1134
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2188
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1536
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1134
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2188
Składniki
Sałatę siekamy, przekładamy do miski. Ogórki drobno kroimy. Razem z posiekanym koperkiem dodajemy do sałaty. Śmietankę ubijamy, dodajemy majonez i przeciśnięty przez praskę czosnek, mieszamy. Dodajemy do sałaty. Wszystkie składniki ze sobą łączymy, doprawiając do smaku solą i pieprzem.