Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Takie sałatki powodują, że życie staje się piękne, bez względu na porę dnia.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wszystkie składniki kroimy na większe kawałki i delikatnie mieszamy uważając na roszponkę, bo to bardzo delikatna sałata. Pozostawiamy tylko korniszony.
Jak już mamy wszystkie składniki to kroimy korniszony na długie kawałki i dodajemy do całości. I tak to wszystko wygląda, przed podaniem dodajemy oliwę, sól pieprz i curry. Życzę smacznego