Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Dobrze smakuje.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23152
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2203
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 961
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23152
Składniki
Na półmisku ułożyć mieszankę sałat. Na sałacie położyć pokrojone w plasterki buraki, pokrojone mandarynki i piórka czerwonej cebuli. Na wierzchu rozkruszyć ser feta i uprażone na suchej patelni pestki słonecznika. Ozdobić listkami natki pietruszki. Wszystko skropić mieszanką oleju z sokami, miodem. Delikatnie, bo ser feta jest słony, oprószyć solą i pieprzem. Gotowe. Można zajadać. Smacznego.
Smacznego.