Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis ten pochodzi z Rosji i jest tam bardzo popularny. Surówka / marchewka po koreańsku, jest bardzo smaczna, pełna aromatu i ostrego smaku. Do obiadu podałam ja z ryba z piekarnika i smakowała w jej towarzystwie wybornie. Bardzo Wam ja polecam.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20255
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 593
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7273
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2729
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20255
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 593
Składniki
Marchewkę zetrzeć na mandolinie z końcówkami do julienne lub na tarce o grubych oczkach. Marchewkę zasypać sola i odstawić na minimum godzine. Pokrojona w kostkę cebule zeszklić na rozgrzanym oleju, uważać żeby nie przypalić.
Kiedy marchewka zmięknie dodać do niej przyprawy, ocet i starty czosnek. Całość zalać gorącym olejem ze smażonej cebuli i dodać również cebulkę. Po chwili całość dobrze wymieszać. Na koniec dodać posiekana kolendre. Całość ponownie wymieszać i odstawić do lodówki na minimum 2 godziny. Podawać schłodzoną. Smacznego!