Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis ten pochodzi z Rosji i jest tam bardzo popularny. Surówka / marchewka po koreańsku, jest bardzo smaczna, pełna aromatu i ostrego smaku. Do obiadu podałam ja z ryba z piekarnika i smakowała w jej towarzystwie wybornie. Bardzo Wam ja polecam.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 62
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 211
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 62
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 211
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2836
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4213
Składniki
Marchewkę zetrzeć na mandolinie z końcówkami do julienne lub na tarce o grubych oczkach. Marchewkę zasypać sola i odstawić na minimum godzine. Pokrojona w kostkę cebule zeszklić na rozgrzanym oleju, uważać żeby nie przypalić.
Kiedy marchewka zmięknie dodać do niej przyprawy, ocet i starty czosnek. Całość zalać gorącym olejem ze smażonej cebuli i dodać również cebulkę. Po chwili całość dobrze wymieszać. Na koniec dodać posiekana kolendre. Całość ponownie wymieszać i odstawić do lodówki na minimum 2 godziny. Podawać schłodzoną. Smacznego!