Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po długiej przerwie zapraszam na ekspresowy dodatek do dań głównych. Tylko dwa składniki, a razem smakują wyśmienicie. Warto też całość skropić cytryną co wzmocni smak.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 306
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 306
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Marchew i jabłka obrać i opłukać. Następnie zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Wszystko dokładnie wymieszać, a na koniec skropić sokiem z cytryny.
Smacznego !
:)