Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta prosta sałatka jest najpopularniejszą przystawką do wszelkiego rodzaju grillowanego mięsa/ryby.
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1428
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3224
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 323
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1428
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 290
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3224
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 323
Składniki
Pomidory I ogórek kroimy w drobną kostkę (można wydrążyć środek ja nie robie tego). Cebulę drobno siekam w kosteczkę. Zieleninę siekamy i dodajemy do pomidorów i ogórka. Doprawiamy oliwą i sokiem z cytryny,dodajemy sól i pieprz. Podajemy z mięsem rybą lub frytkami (ja podałam z frytkami bo tak lubimy) Smaczego !