Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi mizerię. Tak w klasycznym wydaniu znana jest każdemu.
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3524
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 365
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1746
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3524
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 365
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1746
Składniki
Obrałem ogórki, pokroiłem w cieniutkie plasterki, posoliłem, posypałem pieprzem, skropiłem sokiem z cytryny i wymieszałem ze śmietaną. W salaterce posypałem posiekanym koperkiem. Mizerię należy przyrządzać tuż przed podaniem, gdyż w przeciwnym razie ogórki puszczają obficie sok i wiotczeją. Mizeria wygląda wówczas nieapetycznie i jest mniej smaczna.