Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi mizerię. Tak w klasycznym wydaniu znana jest każdemu.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1787
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 211
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1787
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 211
Składniki
Obrałem ogórki, pokroiłem w cieniutkie plasterki, posoliłem, posypałem pieprzem, skropiłem sokiem z cytryny i wymieszałem ze śmietaną. W salaterce posypałem posiekanym koperkiem. Mizerię należy przyrządzać tuż przed podaniem, gdyż w przeciwnym razie ogórki puszczają obficie sok i wiotczeją. Mizeria wygląda wówczas nieapetycznie i jest mniej smaczna.