Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba każdy lubi mizerię. Tak w klasycznym wydaniu znana jest każdemu.
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 184
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 589
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 630
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 184
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 589
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 630
Składniki
Obrałem ogórki, pokroiłem w cieniutkie plasterki, posoliłem, posypałem pieprzem, skropiłem sokiem z cytryny i wymieszałem ze śmietaną. W salaterce posypałem posiekanym koperkiem. Mizerię należy przyrządzać tuż przed podaniem, gdyż w przeciwnym razie ogórki puszczają obficie sok i wiotczeją. Mizeria wygląda wówczas nieapetycznie i jest mniej smaczna.