Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która idealnie sprawdzi się jako dodatek do grilla czy też rodzinnej kolacji. Wystarczy jedynie mozzarella, pomidor i szczypiorek. Nie znajdziemy chyba lepszego połączenia. Spróbujcie
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Pomidory umyć i osuszyć, pokroić w cienkie plastry. Mozzarellę wyjąć z zalewy i również pokroić w plastry. Szczypiorek umyć i posiekać. Sałatę również opłukać i osuszyć.
Na półmisku wyłożyć sałatę, ułożyć naprzemiennie pomidory i mozzarellę, następnie posypać posiekanym szczypiorkiem, doprawić solą, pieprzem i pokropić oliwą z oliwek.
Smacznego
:)
:)
Bardzo wiosennie :)