Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj zapraszam na szybką, smaczną, efektowną i zdrową przekąskę, która idealnie sprawdzi się jako dodatek do grilla czy też rodzinnej kolacji. Wystarczy jedynie mozzarella, pomidor i szczypiorek. Nie znajdziemy chyba lepszego połączenia. Spróbujcie
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10708
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 212
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 188
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10708
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 212
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 188
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
Pomidory umyć i osuszyć, pokroić w cienkie plastry. Mozzarellę wyjąć z zalewy i również pokroić w plastry. Szczypiorek umyć i posiekać. Sałatę również opłukać i osuszyć.
Na półmisku wyłożyć sałatę, ułożyć naprzemiennie pomidory i mozzarellę, następnie posypać posiekanym szczypiorkiem, doprawić solą, pieprzem i pokropić oliwą z oliwek.
Smacznego
:)
:)
Bardzo wiosennie :)