Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i kolorowa surówka do obiadu, jednym słowem najlepsza jak do dań z rybą, z mięsem czy do drobiu, jajka albo też jako samodzielna przekąska. Smakuje wyśmienicie. Polecam
nóż, tarka lub przyrząd do tarcia, miska, łyżka,
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67933
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1944
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67933
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1944
Składniki
Kapustę białą drobno poszatkować , przełożyć do większej miski, dodać obraną, startą na tarce w wiórki marchewkę , jabłko obrać usunąć gniazdo nasienne i również zetrzeć w wiórki. Cebulę po obraniu przekroić na połówki i pokroić w piórka. Wszystkie składniki dodać do kapusty, doprawić pieprzem i solą do smaku. Dodać ocet oraz cukier według swojego uznania i na koniec wymieszać z majonezem , śmietaną i opcjonalnie z chrzanem jak ktoś lubi. Po wymieszaniu przełożyć do szklanego naczynia . Smacznego
Przygotowane składniki łączymy z majonezem , śmietaną oraz chrzanem.
Surówka gotowa do podania.