Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka z czerwonej kapusty
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67897
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1940
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67897
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1940
Składniki
Kapustę poszatkować, lekko posilić, ugniatamy dłońmi i odstawiamy na 15 minut. Po tym czasie dodać pokrojoną drobno cebulkę, zetrzeć na tarce jarzynowej jabłko oraz marchewkę ( marchew oraz jabłko obrane ze skórki). Pietruszkę i koperek kroimy i dosypujemy do surówki. Dodajemy sok z cytryny majonez i Wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.