Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza surówka z czerwonej kapusty
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 903
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 207
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9317
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 192
Polecam.
Odsłon: 903
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 207
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9317
Składniki
Kapustę poszatkować, lekko posilić, ugniatamy dłońmi i odstawiamy na 15 minut. Po tym czasie dodać pokrojoną drobno cebulkę, zetrzeć na tarce jarzynowej jabłko oraz marchewkę ( marchew oraz jabłko obrane ze skórki). Pietruszkę i koperek kroimy i dosypujemy do surówki. Dodajemy sok z cytryny majonez i Wszystko razem mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.