Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ogórki trochę są pracochłonne , ale warte spróbowania , ,,,,,,
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 138
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 89
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 38
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 138
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 89
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 38
Składniki
Ogórki kroimy w słupki, dodajemy 4 łyzki soli i odstawiamy na 6 godz.Potem odlewamy ten sok, dodajemy chili oraz drobno pokrojony czosnek.
Robimy zalewę z 6 łyżek oleju, 1,5 szkl.octu i 4 szklanek cukru, zagotowujemy, zalewamy ogórki i dokladnie mieszamy.Zostawiamy znów na 12 godzin.Przygotowujemy małe słoiczki , wkładamy ogórki ,i pasteryzujemy krótko z 3-5 min.