Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ogórki trochę są pracochłonne , ale warte spróbowania , ,,,,,,
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1057
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 243
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1170
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1057
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 243
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1170
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 222
Składniki
Ogórki kroimy w słupki, dodajemy 4 łyzki soli i odstawiamy na 6 godz.Potem odlewamy ten sok, dodajemy chili oraz drobno pokrojony czosnek.
Robimy zalewę z 6 łyżek oleju, 1,5 szkl.octu i 4 szklanek cukru, zagotowujemy, zalewamy ogórki i dokladnie mieszamy.Zostawiamy znów na 12 godzin.Przygotowujemy małe słoiczki , wkładamy ogórki ,i pasteryzujemy krótko z 3-5 min.