Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postna sałatka. Polecam.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 832
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 391
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 263
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 220
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 832
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 391
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 263
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 220
Składniki
Pół ogórka pokroić w plasterki i ozdobić ścianki salaterki. Pozostałe ogórki obrać i pokroić w kostkę. Awokado przekroić wzdłuż, wyjąć pestkę, obrać i pokroić w kostkę. Skropić sokiem z cytryny. Ananasy osaczyć z syropu i pokroić na małe kawałki. Łodygę selera naciowego oczyścić i pokroić na małe kawałki. Paluszki surimi wyjąć z folii i pokroić na ok centymetrowe kawałki. Składniki wymieszać w miseczce. Dodać majonez, pieprz świeżo mielony, sól do smaku. Ponownie wymieszać i przełożyć do salaterki ozdobionej plasterkami ogórka i ozdobić listkami natki pietruszki. Smacznego.