Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowując posiłki lubię łączyć składniki, które pozornie nie do końca do siebie pasują. Sałatka z arbuza i fety jest idealnym tego przykładem. Słodki smak arbuza, słona feta, aromatyczny koperek i czarny pieprz to idealne połączenie na upalne dni, Sałatka jest orzeźwiająca, lekka i świetnie smakuje. Na lato w sam raz!
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22116
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 134
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 407
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 128
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22116
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 134
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 407
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 128
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Składniki
Arbuza kroimy w kostkę i pozbawiamy pestek. Przekładamy go do miseczki. Fetę kroimy w kostkę i układamy na arbuzie. Całość posypujemy posiekanym koperkiem oraz oprószamy czarnym pieprzem.