Do góry

Sałatki Przepis na:

Papryka z estragonem po węgiersku

Papryka z estragonem po węgiersku

Autor:

Przepisów i artykułów: 2491 Ocena: 17512

Dodano:

Odsłon: 677

Super smaczna i zdrowa sałatka do potraw.

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Papryka z estragonem po węgiersku

Przygotowanie

  1. Wykonanie:

    Paprykę oczyścić, pokroić wzdłuż , usunąć nasiona, wrzucić do szerokiego rondla z olejem i obrumienić . Po chwili wyjąć, osączyć, obrać ze skórki i i pokroić w cieniutkie paski. Dodać pokrojoną cebulę, posiekaną pietruszkę i estragon. Przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. Wyłożyć do salaterki skropić winem i podawać do potraw.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń