Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super smaczna i zdrowa sałatka do potraw.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić, pokroić wzdłuż , usunąć nasiona, wrzucić do szerokiego rondla z olejem i obrumienić . Po chwili wyjąć, osączyć, obrać ze skórki i i pokroić w cieniutkie paski. Dodać pokrojoną cebulę, posiekaną pietruszkę i estragon. Przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny. Wyłożyć do salaterki skropić winem i podawać do potraw.