Sałatki Przepis na:
Przepisów i artykułów: 162 Ocena: 1276
Dodano: 22.11.2020
Odsłon: 5680
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Rybki obrać z ości i rozdrobnić je widelcem. Jajka, cebulę, ogórek i kapary drobno pokroić. Wszystko przełożyć do miski. Dodać ziarna pieprzu, twarożek, jogurt, koperek, doprawić solą i pieprzem z młynka. Całość dokładnie wymieszać i gotowe.
SMACZNEGO!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Romuald-Baranowski 13 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Trzeba dodać, że sielawa powinna być chyba wędzona. Odpowiedzi: 1 ▼5 Kto głosował? | Odpowiedz

KulinarnaChwila 30 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Musi być pyszne:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

KORAL 30 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Cudownie to wszystko wygląda.0 Kto głosował? | Odpowiedz

SprytnaChochla 23 listopada 2020Zgłoś do usunięcia
Super! Uwielbiam pasty rybne0 Kto głosował? | Odpowiedz