Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję pastę - sałatkę z sielawy. Pyszna rybka skradła moje podniebienie, jest delikatna w smaku. Podałam ją na grzankach z bagietki skropionych oliwą, no niebo w gębie. Spróbujcie, pasta jest bardzo smaczna, więc tym bardziej polecam.
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2823
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2823
Składniki
Rybki obrać z ości i rozdrobnić je widelcem. Jajka, cebulę, ogórek i kapary drobno pokroić. Wszystko przełożyć do miski. Dodać ziarna pieprzu, twarożek, jogurt, koperek, doprawić solą i pieprzem z młynka. Całość dokładnie wymieszać i gotowe. SMACZNEGO!!!