Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roszponka jest bardzo wdzięcznym warzywem zawierającym beta-karoten, witaminy B6, C, żelazo, potas i wiele innych minerałów jak sód, wapń, magnez, fosfor. Roszponka również poprawia trawienie, łagodzi objawy wrzodów żołądka i dwunastnicy, oczyszcza krew z toksyn, odkwasza organizm, działa uspokajająco. Ciekawy wygląd powoduje, że możemy z całą pewnością podawać ją w różnych postaciach na przyjęciach. I tak właśnie to proponuję w postaci tego przepisu.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 67
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 151
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2529
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 67
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 151
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2529
Składniki
Roszponkę delikatnie wkładamy do miski, ponieważ jest to bardzo delikatne warzywo.
Pomidory kroimy na ćwiartki, cebulę kroimy drobno i dodajemy do miski bardzo delikatnie.
Miechunkę kroimy na połówki i na końcu dodajemy do całości. Najlepszy efekt uzyskamy gdy taką sałatkę będziemy mieszali przed samy podaniem skrapiając oliwą i posypując cukrem, pieprzem lub solą, ponieważ roszponka jest efektowna ale bardzo delikatna. I tak oto wygląda nasza roszponka przed samym podanie . Jeśli chcecie być na bieżąco z moimi propozycjami to proszę dodajcie mój profil do zakładki „ obserwowani”. Jeszcze raz zapraszam i życzę SMACZNEGO