Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudzisz się klasycznymi smakami polecam ten mix smaków
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Składniki
1. Pra oczyść i pokrój ukośnie tylko tą białą część, reszta jest zbędna. 2. Włóż pora do wrzącej wody i zagotuj z solą ( Najlepiej na sicie ) 3. Przelej pora zimną wodą i pozostaw do obcieknięcia 4. Pierś około 500g. pokrój w plastry lub kostkę 5. Olej + cytryna + imbir + sól + Pieprz + Cukier oraz por i pierś wymieszaj razem. 6. Podawaj jako przekąska najlepiej z żytnimi bułeczkami bądź innym ciemnym pieczywem