Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na pyszną i prostą sałatkę, taką błyskawiczną, gdy zostanie nam trochę kapusty pekińskiej, z którą nie wiemy co zrobić, od teraz wiemy, serdecznie polecam :-)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 74
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1136
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15433
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 74
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1136
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 446
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15433
Składniki
1. Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski. 2. Pół cebuli kroimy drobno i dodajemy do kapusty. 3. Dodajemy odsączonego tuńczyka z puszki. 4. Przygotowujemy sos: 1 łyżka majonezu + 4-5 łyżek śmietany, mieszamy, do tego trochę soli i pieprzu. Zalewamy sałatkę sosem, mieszamy i gotowe. Smacznego :-)