Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na pyszną i prostą sałatkę, taką błyskawiczną, gdy zostanie nam trochę kapusty pekińskiej, z którą nie wiemy co zrobić, od teraz wiemy, serdecznie polecam :-)
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 67
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 150
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2525
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 67
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 150
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2525
Składniki
1. Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski. 2. Pół cebuli kroimy drobno i dodajemy do kapusty. 3. Dodajemy odsączonego tuńczyka z puszki. 4. Przygotowujemy sos: 1 łyżka majonezu + 4-5 łyżek śmietany, mieszamy, do tego trochę soli i pieprzu. Zalewamy sałatkę sosem, mieszamy i gotowe. Smacznego :-)