Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na pyszną i prostą sałatkę, taką błyskawiczną, gdy zostanie nam trochę kapusty pekińskiej, z którą nie wiemy co zrobić, od teraz wiemy, serdecznie polecam :-)
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1097
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1097
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
1. Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski. 2. Pół cebuli kroimy drobno i dodajemy do kapusty. 3. Dodajemy odsączonego tuńczyka z puszki. 4. Przygotowujemy sos: 1 łyżka majonezu + 4-5 łyżek śmietany, mieszamy, do tego trochę soli i pieprzu. Zalewamy sałatkę sosem, mieszamy i gotowe. Smacznego :-)