Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis na pyszną i prostą sałatkę, taką błyskawiczną, gdy zostanie nam trochę kapusty pekińskiej, z którą nie wiemy co zrobić, od teraz wiemy, serdecznie polecam :-)
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 349
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 498
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1046
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1441
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
Odsłon: 349
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 498
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 1046
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1441
Składniki
1. Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski. 2. Pół cebuli kroimy drobno i dodajemy do kapusty. 3. Dodajemy odsączonego tuńczyka z puszki. 4. Przygotowujemy sos: 1 łyżka majonezu + 4-5 łyżek śmietany, mieszamy, do tego trochę soli i pieprzu. Zalewamy sałatkę sosem, mieszamy i gotowe. Smacznego :-)