Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i aromatyczna surówka z botwinki to wspaniały dodatek do letnich dan jak i danie na lekka kolacje. Jest naprawdę pyszna i niezwykle zdrowa. Zdecydowanie jest to jedna z moich ulubionych wiosenno – letnich surówek.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 6
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 185
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 6
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 185
Składniki
Same liście dobrze umyc i przebrać. Do surówki najlepsze są młode, mniejsze listki. Umyte liście drobno pokroić i przelozyc do miski. Do miski dodać również pokrojona w cienkie plasterki rzodkiewkę, pokrojony szczypiorek i posiekany koperek.
Śmietanę połączyć z miodem, sokiem z cytryny i przyprawić do smaku sola i pieprzem. Dodać do sałatki i dobrze wymieszać. Smacznego!