Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca i aromatyczna surówka z botwinki to wspaniały dodatek do letnich dan jak i danie na lekka kolacje. Jest naprawdę pyszna i niezwykle zdrowa. Zdecydowanie jest to jedna z moich ulubionych wiosenno – letnich surówek.
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 561
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2065
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 150
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 213
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 561
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2065
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 150
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 213
Składniki
Same liście dobrze umyc i przebrać. Do surówki najlepsze są młode, mniejsze listki. Umyte liście drobno pokroić i przelozyc do miski. Do miski dodać również pokrojona w cienkie plasterki rzodkiewkę, pokrojony szczypiorek i posiekany koperek.
Śmietanę połączyć z miodem, sokiem z cytryny i przyprawić do smaku sola i pieprzem. Dodać do sałatki i dobrze wymieszać. Smacznego!