Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka z kapusty
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6194
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5366
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13098
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4840
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6194
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5366
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13098
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4840
Składniki
Kapustę szatkujemy. Marchew ścieramy na tarce, na wiórki. Cukier, olej, ocet i wodę łączymy, mieszamy z warzywami, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Odstawiamy aby wszystkie składniki się „przegryzły”. Przed podaniem ponownie mieszamy.