Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona sałatka plebana z brokuła, jabłka i suszonych śliwek.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 127
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 150
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15400
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 321
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 109
Dziś do pracy.
Odsłon: 127
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 150
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15400
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 321
Składniki
Brokuły gotować 2-3 minuty w osolonej wodzie, odcedzić. Oddzielić różyczki, drobne pędy posiekać. Jabłko obrać, pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Zieleninę posiekać, śliwki pokroić w cząstki. Czosnek obrać ,rozetrzeć z sosem winegret. wszystkie składniki wyłożyć do salaterki, polać sosem, wymieszać. Przybrać połówkami lub ćwiartkami jajek.