Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie dania, które można jeść bez wyrzeczeń...samo zdrowie po prostu. Sałatka z wędzonego pstrąga z bobem na rukoli i roszponce, to jest to. Roszpunka - jest bardzo wartościowym warzywem, ponieważ w czasie zimy dostarcza związków mineralnych, żelaza, a także witamin A i C
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52209
Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na pyszny sernik, przygotowany na spodz...
Odsłon: 16088
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 197
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 52209
Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na pyszny sernik, przygotowany na spodz...
Odsłon: 16088
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 197
Składniki
Bób wrzucić na wrzątek i ugotować bez rozmrażania. Ostudzić i obrać ze skórki. Sałatę opłukać, rozłożyć na talerzu. Paprykę, pomidora i cebulę pokroić. Na sałatę położyć paprykę, pomidor, bób, na wierzch kawałki pstrąga i pokrojoną cebulę. Skropić oliwą i przyprawić.