Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekąc mięso na obiad często trochę go zostaje. Można go wykorzystać jako dodatek do sałatki. W rezultacie otrzymuje się pożywną kolację.
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 914
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 855
Przepis dnia
Obiad prosty do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 914
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 855
Składniki
Ogórek obrać , pokroić w półkrążki, dodać do salaterki. Pomidorki koktajlowe umyć , przekroić na połowę , dodać. Awokado obrać, pokroić w kostkę ,dodać.
Kukurydzę osączyć , dodać. Cebulę obrać , pokroić w kostkę , dodać.
Koperek umyć, ściąć , dodać . Doprawić solą , pieprzem, wymieszać.
Liście sałaty umyć , układać na talerzu , na nich , u mnie plastry pieczonego fileta z indyka.
Na mięso ułożyć porcję sałaty . Pesto wymieszać z jogurtem , polać porcję po sałatce.