Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekąc mięso na obiad często trochę go zostaje. Można go wykorzystać jako dodatek do sałatki. W rezultacie otrzymuje się pożywną kolację.
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, gotowe w godzinę. Wilgotne i...
Odsłon: 138
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami
Odsłon: 647
klasyczne danie z przepisu babci - tanie, proste i szybkie
Odsłon: 146
Proste ciasto mieszane rózgą, polane czekoladą, gotowe w godzinę. Wilgotne i...
Odsłon: 138
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami
Odsłon: 647
klasyczne danie z przepisu babci - tanie, proste i szybkie
Odsłon: 146
Składniki
Ogórek obrać , pokroić w półkrążki, dodać do salaterki. Pomidorki koktajlowe umyć , przekroić na połowę , dodać. Awokado obrać, pokroić w kostkę ,dodać.
Kukurydzę osączyć , dodać. Cebulę obrać , pokroić w kostkę , dodać.
Koperek umyć, ściąć , dodać . Doprawić solą , pieprzem, wymieszać.
Liście sałaty umyć , układać na talerzu , na nich , u mnie plastry pieczonego fileta z indyka.
Na mięso ułożyć porcję sałaty . Pesto wymieszać z jogurtem , polać porcję po sałatce.