Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekąc mięso na obiad często trochę go zostaje. Można go wykorzystać jako dodatek do sałatki. W rezultacie otrzymuje się pożywną kolację.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3835
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 400
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3835
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 400
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Składniki
Ogórek obrać , pokroić w półkrążki, dodać do salaterki. Pomidorki koktajlowe umyć , przekroić na połowę , dodać. Awokado obrać, pokroić w kostkę ,dodać.
Kukurydzę osączyć , dodać. Cebulę obrać , pokroić w kostkę , dodać.
Koperek umyć, ściąć , dodać . Doprawić solą , pieprzem, wymieszać.
Liście sałaty umyć , układać na talerzu , na nich , u mnie plastry pieczonego fileta z indyka.
Na mięso ułożyć porcję sałaty . Pesto wymieszać z jogurtem , polać porcję po sałatce.