Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekąc mięso na obiad często trochę go zostaje. Można go wykorzystać jako dodatek do sałatki. W rezultacie otrzymuje się pożywną kolację.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16012
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4858
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 654
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16012
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4858
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 654
Składniki
Ogórek obrać , pokroić w półkrążki, dodać do salaterki. Pomidorki koktajlowe umyć , przekroić na połowę , dodać. Awokado obrać, pokroić w kostkę ,dodać.
Kukurydzę osączyć , dodać. Cebulę obrać , pokroić w kostkę , dodać.
Koperek umyć, ściąć , dodać . Doprawić solą , pieprzem, wymieszać.
Liście sałaty umyć , układać na talerzu , na nich , u mnie plastry pieczonego fileta z indyka.
Na mięso ułożyć porcję sałaty . Pesto wymieszać z jogurtem , polać porcję po sałatce.