Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piekąc mięso na obiad często trochę go zostaje. Można go wykorzystać jako dodatek do sałatki. W rezultacie otrzymuje się pożywną kolację.
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1242
Ciasto „Dusigrosz ” to deser dla tych, którzy chcą zjeść dość pysznego, ale p...
Odsłon: 1045
Ciasto mocno czekoladowe i wilgotne jak brownie albo murzynek za sprawą biszk...
Odsłon: 88
Zapewne znasz powiedzenie „wyglądać jak milion dolarów”. Przypomnij je sobie,...
Odsłon: 1242
Ciasto „Dusigrosz ” to deser dla tych, którzy chcą zjeść dość pysznego, ale p...
Odsłon: 1045
Ciasto mocno czekoladowe i wilgotne jak brownie albo murzynek za sprawą biszk...
Odsłon: 88
Składniki
Ogórek obrać , pokroić w półkrążki, dodać do salaterki. Pomidorki koktajlowe umyć , przekroić na połowę , dodać. Awokado obrać, pokroić w kostkę ,dodać.
Kukurydzę osączyć , dodać. Cebulę obrać , pokroić w kostkę , dodać.
Koperek umyć, ściąć , dodać . Doprawić solą , pieprzem, wymieszać.
Liście sałaty umyć , układać na talerzu , na nich , u mnie plastry pieczonego fileta z indyka.
Na mięso ułożyć porcję sałaty . Pesto wymieszać z jogurtem , polać porcję po sałatce.