Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Prosta w przygotowaniu sałatka wspaniały dodatek do dan mięsnych i nie tylko zapraszam po przepis .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12751
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10307
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5937
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12751
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4513
Składniki
Kapustę drobno szatkuje delikatnie sole daje polowe na dno miski na nią jajka pokrojone w kostkę doprawiam sola i pieprzem ,daje marchewkę starta na tarce o grubych oczkach, pora pokrojonego w plasterki doprawiam sola i pieprzem daje 2 łyżki majonezu równam. Koleina warstwa sałatki to daje kukurydze i rzodkiewkę starta na tarce o grubych oczkach lub można do drobno pokroić ma to kolejne 2 łyżki majonezu i pozostała kapusta doprawiam sola i pieprzem można dowolnie ozdobić i na godzinę do lodówki by smaki się połączyły .Po dokładne wykonanie zaradzam na fil Smacznego.