Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na bazie makaronu z warzywami i mięsem. Nośnikiem smaku jest tu Sos musztardowy, PYCHA :) Robiłam już różne wersje tej sałatki, jednak wszystkim najlepiej smakuje ta z wędzoną piersią kurczaka lub szynką konserwową. Radzę zamienić kiełbasę na pierś :)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25200
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 258
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25200
Składniki
Fasolkę mrożoną gotujemy 10 minut potem hartujemy zimną wodą. Makaron gotujemy ok. 14 minut, przecedzamy. Jeśli używamy kiełbasę kroimy ją w plasterki, natomiast pierś w kosteczkę. Papryczkę tniemy w paseczki i usuwamy pestki. Wszystkie składniki mieszamy. Płynny miód mieszamy z sokiem z cytryny, musztardą, pieprzem i dodajemy jogurt. Tak powstałym sosem polewamy sałatkę.