Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustę siekamy na drobno,do tego dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę,kukurydzę.Filety kroimy w kostkę podsmażamy wraz z przyprawa do kebab lub gyrosa i dodajemy do reszty.Gotujemy makaron serca i także łączymy z resztą składników.Pomidora kroimy w kostkę i także dorzucamy do reszty.Kabanosa też kroimy w kawałki i dodajemy Na koniec dodajemy majonez i ketchup do smaku całość mieszamy i gotowe Smaczbego
Patenia garbek salaterka
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30568
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29298
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7019
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30568
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29298
Składniki
Kapustę siekamy na drobno do tego dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę ,pomidora pokrojonego w kostkę i kabanosa pokrojonego też w kawałeczki.Fileta kroimy w drobne kawałki i podsmażamy wraz z przyprawa do kebaba lub gyrasa.Do całości dodajemy 4-5 łyżek majonezu i ketchupu do smaku i wszystko mieszamy Na koniec dodajemy fo smaku pieprzu i Vegety i mieszamy.Gotowe.Smacznegp