Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie zdrowo i do syta.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5957
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 733
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 817
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5957
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 733
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 817
Składniki
Brokuł pokrojony w różyczki wrzuca się do posolonego wrzątku na 3 minuty. Tuńczyka odsącza się z nadmiaru oleju ale niedokładnie, można wcisnąć do niego soku z cytryny i doprawić pieprzem. Tuńczyka wykłada się do ostudzonego brokuła i posypuje jeszcze szczypiorem. Smacznego :)