Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słynna włoska sałatka z pomidorów, mozzarelli i bazyli. Składa się z pokrojonych w plastry i ułożonych na przemian pomidorów i mozzarelli, skropiona oliwą z dodatkiem bazyli. Szybka w przygotowaniu i bardzo smaczna. Można podać z grzankami z bagietki.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7997
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3430
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7997
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3430
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Składniki
Pomidory pokroić w plasterki. Mozzarellę wyjąć z zalewy i pokroić w plasterki. Ułożyć na przemian na talerzu. Sałatkę doprawić świeżo zmielonym pieprzem i polać 2 łyżkami oliwy. Solą doprawić przed podaniem. Można też posypać suszonym oregano.
Sałatkę można podać z grzankami z bagietki. Smacznego.