Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, wiosenna sałatka warta spróbowania.
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 61
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 56
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 79
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 61
Składniki
Filety z kurczaka umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem oraz oczyścić. Następnie pokroić w kostkę, posypać solą i pieprzem i usmażyć na patelni na łyżce oleju. Wystudzić.
Białą i czerwoną cebulę pokroić w kostkę, rzodkiewki w plasterki, ogórki w półplasterki, pomidory w ósemki. Szczypiorek i koperek posiekać.
Ocet winny wymieszać z oliwą i musztardą, doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.
Wystudzone mięso i pozostałe składniki polać przygotowanym sosem i wymieszać.