Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna sałatka warzywna w świątecznej wersji.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98969
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5905
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 98969
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5078
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13672
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5905
Składniki
Brokuł dzielimy na różyczki i gotujemy na parze.
Z papryki wycinamy gwiazdkę, resztę kroimy w drobną kostkę. Pomidorki koktajlowe kroimy na pół. Cebulę kroimy w plasterki. Odkładamy połowę pokrojonej papryki i cebuli do dekoracji.
Majonez mieszamy z pokrojoną papryką, cebulą, posiekanym koperkiem, solą i pieprzem. Sos wykładamy na płaski półmisek.
Na sosie majonezowym układamy różyczki brokułu nadając kształt choinki. Ozdabiamy pozostałymi warzywami wedle upodobania.