Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 470
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1181
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 470
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1181
Składniki
Ananas odsączyć z zalewy pokroić w kostkę, jabłka pokroić w kostkę. Rodzynki namoczyć i odsączyć. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z majonezem.Wszystko wrzucić do miski dobrze wymieszać i odstawić na 30 min.do lodówki.