Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
tarka, nóż, deska do krojenia, salaterka, łyżka
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Do salaterki przekładać kolejno, marchewkę startą na tarce, pora pokrojonego w ćwierćplasterki, kapustę pekińską drobno poszatkowaną/pokrojoną, łodygę serela naciowego pokrojonego w kostkę, jabłko pokrojone w kostkę, ogórki kiszone pokrojone w kostkę, posiekaną natkę pietruszki, zielony groszek wcześniej zalany wrzątkiem i osaczony na sicie. Teraz olej lniany, majonez, musztarda, miód, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Teraz wszystko dokładnie wymieszać i podać. Smacznego.