Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
tarka, nóż, deska do krojenia, salaterka, łyżka
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 56
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 114
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10342
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 113
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1006
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 56
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 114
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10342
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 113
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 1006
Składniki
Do salaterki przekładać kolejno, marchewkę startą na tarce, pora pokrojonego w ćwierćplasterki, kapustę pekińską drobno poszatkowaną/pokrojoną, łodygę serela naciowego pokrojonego w kostkę, jabłko pokrojone w kostkę, ogórki kiszone pokrojone w kostkę, posiekaną natkę pietruszki, zielony groszek wcześniej zalany wrzątkiem i osaczony na sicie. Teraz olej lniany, majonez, musztarda, miód, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Teraz wszystko dokładnie wymieszać i podać. Smacznego.