Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i smaczna sałatka na przekąskę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5127
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5127
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 196
Składniki
Wykonanie: Fasolę umyć, zalać przegotowaną wodą i odstawić na dwie godziny. Następnie ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i ostudzić. Śledzie pokroić w kostkę, tak samo cebulę, ogórki i pomidor. Wymieszać wszystkie składniki razem z fasolą, przyprawić do smaku, połączyć z majonezem wymieszanym ze śmietana i posypać natką pietruszki.