Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka sałatka francuska , przepis dostałam od kuzynki mieszkającej na stałe we Francji. Sałatka jest idealna jako samodzielne danie lub dodatek do mięsa , ryby czy grila. Szybka i łatwa w przygotowaniu.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1362
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1321
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 244
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1362
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1321
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 244
Składniki
Ziemniaki wyszoruj i ugotuj w mundurkach. Wystudź , obierz i pokrój w większą kostkę .
Cebule obierz i pokrój w paski , ogórki pokrój w większą kostkę . Natkę pietruszki posiekaj.
Boczek wędzony pokrój w kostkę i podsmaż na złoty kolor na patelni. Sos francuski przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą dodaj sos , natkę pietruszki i dopraw świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem możesz schłodzić w lodówce około 30 minut.