Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Moja wersja znanej sałatki greckiej. Dodatek piórek kopru włoskiego dodaje aromatu i delikatnej słodyczy. No i sos, koniecznie musicie zrobić go sami, żadne gotowe torebki. Dbamy o zdrowie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10708
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6163
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13059
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4808
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10708
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6163
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13059
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4808
Składniki
Porcja dla 4-6 osób. Mieszamy wszystkie składniki sosu, odstawiamy. Pomidorki przekrawamy na pół, ogórki kroimy w kostkę, oliwki w paski. Część fety kroimy w kostkę, resztę pokruszymy posypując sałatkę. Cebulę wyjmujemy z marynaty. Wszystko mieszamy w misce, posypujemy pozostawioną fetą i posiekanym koperkiem włoskim.