Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka na czasie, idealna ma majowe grille :)
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Składniki
Liście kapusty oczyścić, posiekać, wrzucić do miski. Kukurydzę odsączyć. Pomidory umyć i pokroić na małe kawałki. Wszystkie składniki ze sobą wymieszać. Przygotować sos : do miseczki wlać ocet, dodać sól i mieszać aż do rozpuszczenia soli. Dodać oliwę. Przyprawić i dokładnie wymieszać. Dodać do sałatki najlepiej 15 min przed podaniem.