Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, świeża sałatka.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Przygotowujemy dressing: oliwę, ocet, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz mieszamy.
W miseczce mieszamy wszystkie pozostałe składniki.
Sałatkęskrapiamy dressingiem. Schładzamy w lodówce minimum 2 godziny, a najlepiej do 12 godzin, by smaki się przegryzły. Smacznego!