Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, świeża sałatka.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 84
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 902
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 34
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 84
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 902
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 34
Składniki
Przygotowujemy dressing: oliwę, ocet, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz mieszamy.
W miseczce mieszamy wszystkie pozostałe składniki.
Sałatkęskrapiamy dressingiem. Schładzamy w lodówce minimum 2 godziny, a najlepiej do 12 godzin, by smaki się przegryzły. Smacznego!