Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka Gyros nie tylko smakuje pysznie, ale też wspaniale wygląda!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 19
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 488
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3981
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i dobrze posypać przyprawą Gyros i 2 łyżkami oleju (można odstawić na godzinę, ale niekoniecznie).Następnie usmażyć na złoto i pozostawić do ostygnięcia pod częściowym przykryciem by mięso za bardzo nie wyschło.Ogórki oraz paprykę pokroić w kostkę. Dobrze odsączyć!Cebulę oraz kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Dodać majonez i keczup oraz dokładnie wymieszać.Smacznego!