Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka Gyros nie tylko smakuje pysznie, ale też wspaniale wygląda!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i dobrze posypać przyprawą Gyros i 2 łyżkami oleju (można odstawić na godzinę, ale niekoniecznie).Następnie usmażyć na złoto i pozostawić do ostygnięcia pod częściowym przykryciem by mięso za bardzo nie wyschło.Ogórki oraz paprykę pokroić w kostkę. Dobrze odsączyć!Cebulę oraz kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Dodać majonez i keczup oraz dokładnie wymieszać.Smacznego!