Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka Gyros nie tylko smakuje pysznie, ale też wspaniale wygląda!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 156
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Mięso pokroić w kostkę i dobrze posypać przyprawą Gyros i 2 łyżkami oleju (można odstawić na godzinę, ale niekoniecznie).Następnie usmażyć na złoto i pozostawić do ostygnięcia pod częściowym przykryciem by mięso za bardzo nie wyschło.Ogórki oraz paprykę pokroić w kostkę. Dobrze odsączyć!Cebulę oraz kapustę pekińską pokroić w cienkie paseczki.Kukurydzę odsączyć z zalewy.Dodać majonez i keczup oraz dokładnie wymieszać.Smacznego!