Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kurczakiem, marynowaną czerwoną kapustą i kukurydzą, To świetne połączenie smaków!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 558
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3650
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2737
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 220
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 262
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 558
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3650
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2737
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 220
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 262
Składniki
Mięso z kurczaka kroimy w kostkę, otaczamy w przyprawie gyros i smażymy na oleju. Odstawiamy do ostygnięcia. Kapustę pekińską kroimy, mieszamy z czerwoną kapustą (bez zalewy) i kukurydzą. Dodajemy jogurt, keczup i przyprawę. Dokładnie mieszamy. Kurczaka możemy wymieszać z resztą sałatki, albo ułożyć na górze. Sałatka jest dużo lepsza po schłodzeniu w lodówce.